Η Βόλφσμπουργκ υποδέχτηκε την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 27η αγωνιστική της Budesliga, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρουν να δραπετεύσουν με τους τρείς βαθμούς μετά την επικράτησε με 2-0, χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Παουλίνιο στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Στο 15’ η Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν αυτή που είχε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία του αγώνα με τον Αμίν Αντλί, να στέλνει την μπάλα άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα των γηπεδούχων να χάσουν μεγάλη ευκαιρία, με τον Λούκας Νμέντσα.

Στο 23ο λεπτό η Βόλφσμπουργκ ήταν αυτή που απείλησε ξανά, με τον Μαξιμιλιάν Άρνολντ να εκτελεί φάουλ και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να λέει όχι. Στο 41ο λεπτό ο Αζμούν, έπιασε ακόμα ένα σουτ και η μπάλα κατέληξε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να έχει μπει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση στα πρώτα του λεπτά, μέχρι το 56’ όταν ο Γουίντ, είδε την εστία πήρε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι.

Στο 81’ ο Παουλίνιο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Αντλί, ενώ πέντε λεπτά αργότερα κατάφερε να βρει τον τρόπο να ανοίξει το σκορ, όταν με μια εξαιρετική προσπάθεια του η μπάλα κατέληξε στην δεξιά γωνία της εστίας της Βόλφσμπουργκ.

Ο ίδιος έκανε το τελικό 2-0 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από σέντρα του Ντεμιρμπάι να του βγάζει μια εντυπωσιακή σέντρα και τον Βραζιλιάνο να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube