Η ΑΕΚ νίκησε με 2-1 σετ τον Ηρακλή Κηφισιάς στα βόρεια προάστια σε φιλικό ματς προετοιμασίας, χωρίς να εντυπωσιάσει και δείχνοντας σημεία αδυναμίας, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη είχε αρκετά κενά, ενώ ο Ηρακλής την πίεσε σε όλο το πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε. Στη συνέχεια, ο Ηρακλής συνέχισε να έχει καλή εικόνα, αλλά η ΑΕΚ δεν του άφησε περιθώρια αντίδρασης.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης τόνισε πως: «Ήταν ακόμη ένα παιχνίδι στη σειρά των φιλικών μας. Δεν θα έλεγα ότι έμεινα ευχαριστημένος. Ξεκινήσαμε νωχελικά, αλλά φτιάξαμε σέρβις και μπλοκ και στα δύο επόμενα σετ βρήκαμε ρυθμό και παίξαμε καλύτερα. Έχουμε ακόμη ένα φιλικό με την Ηλιούπολη και σε μία εβδομάδα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την αρχή του πρωταθλήματος.

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με το γήπεδο, εμείς θέλουμε να παίξουμε στη Φιλαδέλφεια και να έχουμε κοντά τον κόσμο μας. Ο Ιωνικός αρνείται να κλείσουμε μία συνάντηση για να το συζητήσουμε».


Τα σετ: 25-22, 23-25, 18-25

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης): Χρυσομάλλη, Καστάνου, Γεωργιάδου, Κορναράκη, Γκρέκα, Σπανού / Αγγελοπούλου, Λάβδα, Κόνιαρη

ΑΕΚ (Ρουμελιώτης): Λαγουδάκη, Αργυροπούλου, Κατσαντώνη, Κουνάδη, Γιακουμή, Νικούλη / Κακουράτου, Πατέλη, Φάκη, Ιβάνοβα, Τοντάι, Σκαρλάτου, Ρίζου


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.