Ο Δημήτρης Πελικίδης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε καθαρά με τις δύο νίκες επί της Σπόνο, θεωρεί πως ανέλυσαν σωστά την ελβετική ομάδα, ώστε να αντιμετωπίσουν τυχόν αντίδρασή της μετά το πρώτο ματς, θεωρεί πως έπαιξαν καλά και στις δυο πλευρές του γηπέδου και «κυνήγησαν» μόνο τη νίκη, περιμένει να βελτιωθούν στη συνέχεια και πως θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα κάνει καλή πορεία και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά: «Πήραμε μια πανάξια πρόκριση με δύο νίκες. Είχαμε να διαχειριστούμε ένα back to back παιχνίδι με ότι αυτό συνεπάγεται και σωματικά και πνευματικά. Ξέραμε ότι ο αντίπαλός μας θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Αναλύσαμε εμείς χτες τα επιμέρους κομμάτια του παιχνιδιού μας. Ξέραμε ότι έπρεπε να διαχειριστούμε το ματς και το προβάδισμα που είχαμε, αλλά χωρίς να πέσουμε στην ‘παγίδα’ της διαφοράς των έξι γκολ που είχαμε.

Εμάς σκοπός μας ήταν να μπούμε από την αρχή στο ματς για να το κερδίσουμε, όπως και κάναμε. Παίξαμε πολύ καλά όσον αφορά τις συνθήκες του αγώνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πήραμε τη νίκη και μια πανάξια πρόκριση. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με ιδιοσυγκρασία που θα μπορεί να προχωράει και στην Ευρώπη. Παίξαμε με μια ομάδα που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στο European League, αλλά είναι νεανική. Είχαμε ένα πλεονέκτημα στο κομμάτι της εμπειρίας και ‘χτίσαμε’ πάνω σε αυτό για να πάρουμε κάποια πράγματα.

Η ομάδα θα είναι καλύτερη όσο περνάει ο χρόνος. Το αποδείξαμε αυτό το σαββατοκύριακο. Ανυπομονούμε για την κλήρωση και να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλό μας, έχουμε μεγάλη όρεξη και διάθεση να πάμε παρακάτω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.