Ο Δημήτρης Πελεκίδης τόνισε πως οι χαντμπολίστριες του ΠΑΟΚ διαχειρίστηκαν τέλεια τον ρυθμό κόντρα στη Σπόνο κι έφτασαν στο +6 κόντρα σε μια καλή ομάδα, οπότε θα χρειαστεί συγκέντρωση στη ρεβάνς της Κυριακής, ικανοποιήθηκε από το πως έτρεξαν οι αθλήτριες του και στις δύο πλευρές του γηπέδου και ζήτησε ξεκούραση κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα που έχει περισσότερα μαρς στα πόδια της.

Αναλυτικά: «Κάναμε ένα πρώτο βήμα. Το πρώτο ματς ήταν απλώς το πρώτο ημίχρονο, μιας και το δεύτερο παιχνίδι είναι την Κυριακή. Έτσι, στο μυαλό μας ήταν να διαχειριστούμε και τον ρυθμό γιατί δεν ξέραμε πως θα πάει το ματς. Το κάναμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πήραμε μια διαφορά. Δεν μας δίνει κάτι, αλλά έχουμε ένα πλεονέκτημα για το παιχνίδι της Κυριακής που θα είναι τελείως διαφορετικό.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στο European League. Ναι μεν είναι νεανική, αλλά κάνουν κάποια πράγματα πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επομένως, εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος στο πλάνο, μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως. Τα κορίτσια έκαναν το καλύτερο δυνατό και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ιδιαίτερα σε ένα ματς που έχει ρυθμό κι οι ομάδες τρέχουν. Δεν είναι ελληνικό πρωτάθλημα, σημασία έχει να παίρνεις τις νίκες και, φυσικά, να πάρουμε την πρόκριση την Κυριακή.

Θα ξεκουραστούμε, θα κάνουμε την ανάλυσή μας και θα πάμε για να κρατήσουμε τη διαφορά, αλλά και για να διεκδικήσουμε ξανά τη νίκη. Η ελβετική ομάδα έχει παίξει ήδη έξι παιχνίδια, άρα είχαμε υλικό να δούμε και να αναλύσουμε. Δουλέψαμε πάνω στα στοιχεία που έχουν, στήσαμε ένα πλάνο που σήμερα λειτούργησε, απλά το πιο σημαντικό είναι και η συγκέντρωση και η θέληση και οι παίκτριες το έδειξαν σήμερα».

Η Γωγώ Κουλούρη συμπλήρωσε πως: «Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι από την αρχή. Δείξαμε τον χαρακτήρα μας σαν ομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό. Διορθώσαμε λάθη που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο με επαφές στην άμυνα. Αυτό μας έδωσε μπάλες και ψυχολογία για να έχουμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση.

Θέλουμε να ξεκουραστούμε όσο προλαβαίνουμε και να έρθουμε αύριο να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση στο παιχνίδι, ίσως και καλύτερη και να πάρουμε την πρόκριση και, γιατί όχι, και τη νίκη. Επειδή θα υπάρχει κούραση πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες και να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε εμείς τον ρυθμό μας και να μην πέσουμε στη παγίδα των αντιπάλων και να κάνουμε λάθη. Να ελέγξουμε εμείς ουσιαστικά το παιχνίδι κι όχι η αντίπαλη ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.