Καταιγιστική η Σερβία στο τελευταίο τεστ πριν το Μουντιάλ με την Βολιβία, είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Αλεσκάνταρ Μίτροβιτς που σημείωσε χατ-τρικ (4’, 23’ 68’) και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Σερβίας που σημειώνει χατ-τρικ. Ο άσος της Νιουκάστλ που στο δεύτερο μέρος της σεζόν, έπαιξε με τα χρώματα της Φούλαμ, είχε σαν συμπαραστάτες των Λιάγιτς που σκόραρε στο 19’ και τον Ιβάνοβιτς που έβαλε το 4ο γκολ για του Σέρβους στο 42’. O Kάμπος πέτυχε το μοναδικό γκολ για τους Βολιβιανούς. O Aλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αγωνίστηκε σαν αλλαγή στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα.

Τα γκολ του αγώνα:



Η Αυστραλία επικράτησε δύσκολα της Ουγγαρίας με 2-1, με τον Αρζάνι να ανοίγει το σκορ ενώ στη συνέχεια, ο Σάινσμπερι έκανε το 1-1 με αυτογκόλ στο 88’, αλλά ο Τάμας Κάνταρ σκόραρε με τη σειρά του σε βάρος της ομάδας του για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 για τα «καγκουρώ».

Τέλος το Μαρόκο είχε εύκολη βραδιά κόντρα στην Εσθονία. Ο Μπελχαντά άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, ο Ζίγες ευστόχησε σε πέναλτι στο 38’, ενώ το 3ο γκολ για το Μαρόκο πέτυχε ο Εν Νεσιρί στο 73’ για να μειώσει ο Πούριε στο 76’.

Eπιμέλεια;Κώστας Μιαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube