Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε πως είναι απογοητευμένοι από την ήττα από τη Μαρσέιγ με βάση την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε στην αποτυχία του να δεχτούν τα δύο γκολ και στην ποιότητα των «Φωκαέων», αλλά θεωρεί πως η Μαρσέιγ θα έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς, ενώ για τον ίδιο πως έκανε όσο μπορεί καλύτερα τη δουλειά του.

Αναλυτικά: «Yπάρχει απογοήτευση, γιατί ήταν πολύ μεγάλη η προσπάθεια των παιδιών, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Δεχτήκαμε δύο γκολ, υπάρχει απογοήτευση όσον αφορά αυτό, τα παιχνίδια είναι διπλά και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα γι' αυτούς στην έδρα μας.

Είναι καλή ομάδα η Μαρσέιγ, έχει φτάσει εδώ που έφτασε, όπως και εμείς, αλλά μπήκαμε φοβισμένα στο πρώτο ημίχρονο. Εκμεταλλεύτηκαν κάποιες υποχωρήσεις που κάναμε, ειδικά στο 1/3 του γηπέδου. Στο δεύτερο ημίχρονο, με βάση την εικόνα μας, θα είναι δύσκολα για τη Μαρσέιγ μέσα στην Τούμπα».

Κλείνοντας, ερωτηθείς για τις καθοριστικές επεμβάσεις του, ο 32χρονος κίπερ των Θεσσαλονικέων υπογράμμισεπως: «Λειτούργησα ενστικτωδώς, η δουλειά του τερματοφύλακα είναι να βγάζει όσα περισσότερα μπορεί, γι' αυτό πληρωνόμαστε, ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για το δεύτερο ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube