Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να έχει εξαιρετική παρουσία, η Παρτίζαν δυσκολεύτηκε, αλλά εν τέλει επικράτησε 76-73 της Τσεντεβίτα για την Αδριατική Λίγκα. Έτσι, το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ρεκόρ 20-2.

Οι Σλοβένοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 23-17 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Ωστόσο, στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πολύ διαφορετικοί, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με 46-44 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό και στο δεύτερο μέρος, με την Τσεντεβίτα να έχει το προβάδισμα στο τέλος της τρίτης περιόδου με 66-64. Στην τελευταία περίοδο, η Παρτίζαν πάτησε το... γκάζι και με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να έχει εξαιρετική παρουσία, πήρε τη νίκη με 76-73, παίρνοντας μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Καταπληκτική εμφάνιση του Έλληνα φόργουορντ για το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους, ενώ δεν ήταν αρκετοί οι 17π. στους Σλοβένους.

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 44-36, 64-66, 76-73

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube