Xαμός έχει γίνει στη Σερβία με την επίθεση του Ματίας Λεσόρ στον Φιλίπ Πετρούσεφ.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού ντέρμπι του Βελιγραδίου, ο Γάλλος επιτέθηκε στον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, απωθώντας τον με δύναμη δύο φορές, ενώ ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να τον σταματήσουν, με τον Ομπράντοβιτς να απολογείται για τη συμπεριφορά του παίκτη του!

Η Παρτίζαν αποφάσισε να πάρει η ίδια την πρωτοβουλία να τιμωρήσει τον παίκτη της, ανακοινώνοντας πως η συμπεριφορά του δεν είναι αποδεκτή και πως θα δεχθεί ποινή με βάση τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, χωρίς να ξεκαθαρίζει ποια θα είναι αυτή.

«Το συμβάν ανάμεσα στον Ματίας Λεσόρ και τον Φιλίπ Πετρούσεφ ήταν ένα από αυτά που μπορούν να γίνουν σε έναν αγωνιστικό χώρο, ωστόσο πιστεύουμε ότι η συμπεριφορά του αθλητή μας ήταν ανάρμοστη.

Ό,τι κι αν συμβαίνει, οι παίκτες της Παρτίζαν δεν πρέπει να αντιδρούν έτσι. Η ομάδα, θα τιμωρήσει τον αθλητή Ματίας Λεσόρ σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς που έχουν υπογραφεί απ' όλους τους αθλητές μας και θα κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε να μη συμβεί ξανά τέτοιο περιστατικό, είτε υπάρχει πρόκληση, είτε όχι»
, αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση των Σέρβων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube