Μπορεί να πέτυχε κάποιες εντυπωσιακές κινήσεις, όπως η παραμονή των Κέβιν Πάντερ και Ζακ ΛεΝτέι, ωστόσο η Παρτίζαν έχει κενά στο ρόστερ της που ακόμα χρήζουν κάλυψης.

Το κυριότερο από αυτά είναι στη θέση 1», όπου οι ασπρόμαυροι έχουν μείνει με μοναδικό καθαρό πλέι μέικερ τον Αλέξα Αβράμοβιτς, μετά και την αποχώρηση του Γιαμ Μαντάρ για τη Φενέρ και του Ντάντε Έξουμ για το ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει το «MozzartSport», οι Σέρβοι έχουν «κυκλώσει» τις περιπτώσεις των Νικ Καλάθη και Νίκο Λαπροβίτολα. Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Φενέρ, ωστόσο υπάρχει το θέμα της αποζημίωσής του, αφού θέλει να πληρωθεί όλο το υπόλοιπο συμβόλαιό του, περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Αργεντινός, από την άλλη, έχει συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα, το οποίο όμως μπορεί να σπάσει με buy-out 600 χιλιάδων ευρώ.

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως η Παρτίζαν παρακολουθεί τις δύο περιπτώσεις και αναμένεται να κάνει κίνηση, ωστόσο σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσει κάποιον από αυτούς τους παίκτες, θα κοιτάξει προς την αγορά του ΝΒΑ για να βρει τον βασικό της γκαρντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube