Το... θρίλερ με την υπόθεση του Κέβιν Πάντερ είχε τελικώς «happy end» για την Παρτιζάν, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης (29/06) ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ για τα επόμενα δύο χρόνια, αφήνοντας στα... κρύα του λουτρού την Μπαρτσελόνα!

Μια κίνηση που προκάλεσε τεράστια έκπληξη σε όλη την μπασκετική Ευρώπη, με τον σύλλογο του Βελιγραδίου να κρατά στο ρόστερ του τον κορυφαίο παίκτη της στη φετινή σεζόν.

Η... τρέλα για τον Πάντερ στις τάξεις της Παρτιζάν είναι τέτοια, που οι άνθρωποι του συλλόγου δημοσίευσαν ένα απίθανο σκίτσο του εκρηκτικού γκαρντ, στο οποίο αναφέρονται στο γεγονός πως θα γίνει ο μακροβιότερος παίκτης της ομάδας!

«Παραμένοντας στην Παρτιζάν, ο αρχηγός μας γίνεται μόλις ο τέταρτος ξένος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου με τρεις ή περισσότερες σεζόν με την ασπρόμαυρη φανέλα! Πριν από αυτόν ήταν οι Γιαν Βέσελι (2008-11), ο Ντάβις Μπέρτανς (2012-14) και ο Μάρκους Πέιτζ (2018-21). Ο Κέβιν Πάντερ γίνεται αθάνατος», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «τιτίβισμά» της η Παρτιζάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube