Ο κόσμος της Παρτιζάν ήταν ο βασικότερος χρηματοδότης της ομάδας την περασμένη σεζόν. Ο πρόεδρος της ομάδας, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, ανακοίνωσε πως από τα εισιτήρια που κοπήκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο τα έσοδα ήταν 6 εκατ. ευρώ! Πρόκειται για ποσό που ισοδυναμεί με πάνω από τον μισό αγωνιστικό προϋπολογισμό του συλλόγου, που πέρα από την συμπαράσταση που έπαιρνε από την κατάμεστη Stark Arena, γέμισε και τα ταμεία της.

Ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς απάντησε με τη συγκεκριμένη αποκάλυψη στον Ζβέζνταν Τέρζιτς, αθλητικό διευθυντή του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος είχε δηλώσει ότι: «Στο μπάσκετ γίνεσαι πρωταθλητής Ευρώπης με 35 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε το Conference League. Στο Champions League θα μας περιμένουν σύλλογοι με μπάτζετ 800 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα πράγματα είναι ασύγκριτα».

Από την πλευρά του, λοιπόν, ο πρόεδρος της Παρτιζάν σημείωσε: «Ο Τέρζιτς θα έπρεπε να γνωρίζει τα βασικά νούμερα πριν ανοίξει το στόμα του και μιλήσει για την EuroLeague και το μπάσκετ, ως άθλημα. Η Παρτιζάν φιλοξένησε πέρσι στην Stark Arena περίπου 540.000 φιλάθλους και έβαλε στα ταμεία της 6 εκατομμύρια ευρώ μόνο από τα εισιτήρια. Δεν είμαι σίγουρος αν οι ποδοσφαιρικές ομάδες στη Σερβία είχαν όλες μαζί αυτό τον αριθμό των οπαδών στις εξέδρες τους. Ούτε, φυσικά, αν έβγαλαν όλες μαζί 6 εκατομμύρια ευρώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube