Απίστευτος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Παρτίζαν!

Η σέρβικη ομάδα έκανε με το «καλησπέρα» break στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε προβάδισμα για το Final Four, επομένως οι οπαδοί της περιμένουν διακαώς τα εντός έδρας παιχνίδια.

Αυτό το ντελίριο ενθουσιασμού έγινε φανερό όταν βγήκαν σε διαθεσιμότητα τα εισιτήρια για το game 3 στη «Stark Arena». Οι οπαδοί της Παρτίζαν κατέκλυσαν την πλατφόρμα διανομής των εισιτηρίων, με αποτέλεσμα αυτή να αντιμετωπίσει προβλήματα, τα οποία εμπόδισαν πολλούς από τους φίλους των «ασπρόμαυρων» να εξασφαλίσουν ένα «χαρτάκι».

Τελικά, λίγη ώρα αργότερα ο πρόεδρος της Παρτίζαν ανακοίνωσε sold-out, ενώ απολογήθηκε για τα προβλήματα της πλατφόρμας.

«Σύμφωνα με την αναφορά που λάβαμε από τον πάροχο των εισιτηρίων, υπήρχαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στον ιστότοπο και ίσος αριθμός προσπαθειών αγοράς εισιτηρίων όταν τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν προς πώληση. Παράλληλα ξεκίνησαν οι πωλήσεις στα εκδοτήρια μέχρι να καλυφθούν όλες οι θέσεις. Όλοι στο κλαμπ λυπούνται που μεγάλος αριθμός κόσμου έμεινε χωρίς εισιτήρια», είπε συγκεκριμένα ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube