Η Παρτίζαν δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, καθώς έχει αρνητικό ρεκόρ (4-5) στη Euroleague ενώ μετρά ήδη τρεις ήττες στην Αδριατική λίγκα, καμία από τις οποίες δεν είναι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Αν στα παραπάνω προστεθούν και οι συνεχείς τραυματισμοί, με τους Κέβιν Πάντερ, Ούρος Τριφούνοβιτς και Αλέξα Αβράμοβιτς να αντιμετωπίζουν προβλήματα, τότε γίνονται κατανοητοί οι λόγοι που οι «ασπρόμαυροι» εξερευνούν την αγορά για πιθανή ενίσχυση στα γκαρντ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το σέρβικο «Meridian Sport», η ομάδα του Βελιγραδίου βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Γιόγκι Φέρελ, γνωστό μας στην Ελλάδα από το σύντομο πέρασμά του στον Παναθηναϊκό.

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο βραχύσωμος (1,80μ.) περιφερειακός αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Κίνα με τους Σανγκάη Σάρκς, ωστόσο δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική επιστροφής στην Αδριατική λίγκα, όπου αγωνίστηκε με την Τσεντεβίτα Ολίμπια τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο 30χρονος Φέρελ έχει γράψει αρκετά λεπτά στο NBA με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, Σακραμέντο Κινγκς, Λος Άντζελες Κλίπερς και Ντάλας Μάβερικς. Με τους τελευταίους, μάλιστα, έφτασε να μετρά 11,3 πόντους ανά παιχνίδι τη σεζόν 2016-17. Τη φανέλα του Παναθηναϊκού φόρεσε τη σεζόν 2021-22, πρόλαβε όμως να παίξει σε μόλις 5 παιχνίδια, με τον «πενιχρό» μέσο όρο των 1,6 πόντων σε 7,8 λεπτά συμμετοχής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube