Ανακοίνωσε το «μπαμ» η Παρτίζαν!

Η ομάδα απέκτησε με κάθε επισημότητα για την επόμενη σεζόν τον Πι Τζέι Ντοζίερ, προσθέτοντας στην περιφέρειά της έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο, που θα συνθέσει ένα εντυπωσιακό δίδυμο μαζί με τον Κέβιν Πάντερ!

Ο ίδιος, δήλωσε ενθουσιασμένος για την πρώτη του εμπειρία στην Ευρώπη, αλλά και για το ότι θα παίξει για τους οπαδούς της Παρτίζαν:

«Είναι η πρώτη μου φορά που εγκαταλείπω τις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε ήμουν λίγο νευρικός στην αρχή. Ωστόσο, καθώς είχα ακούσει μόνο καλά λόγια για την πόλη, η νευρικότητα γρήγορα μετατράπηκε σε ενθουσιασμό. Άκουσα για το κλαμπ ότι ήταν το το καλύτερο μέρος για να παίξεις με τον καλύτερο προπονητή, γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω για έναν τέτοιο σύλλογο και έναν τέτοιο προπονητή.

Η θέση που μου αρέσει περισσότερο είναι αυτή από την οποία μπορώ να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου. Παίζω με μεγάλη αυτοπεποίθηση σε τρεις θέσεις και είμαι περήφανος για αυτό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά σε οπαδούς που έχω ακούσει ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Θα φέρω πολύ πάθος και ενθουσιασμό στο παιχνίδι της ομάδας μας».


Ο 27χρονος γκαρντ έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, έχοντας στην «πλάτη του» μία πλούσια καριέρα στο ΝΒΑ, όπου έχει φορέσει τη φανέλα των Θάντερ, των Σέλτικς, των Νάγκετς και των Κινγκς. Στο Ντένβερ έκανε και την καλύτερή του σεζόν το 2020-21, μετρώντας 7,7 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Την περασμένη σεζόν, έπαιξε λίγα παιχνίδια με το Σακραμέντο, το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν το πέρασε στη G-League με τους Άϊοβα Γουλβς, μετρώντας 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ ανά ματς.

Θυμίζουμε πως ο Ντοζίερ αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της Παρτίζαν, που έχει αποκτήσει επίσης τους Όγκνιεν Γιάραμαζ και Ματέους Πονίτκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube