Σε μια ωραίο εκδήλωση στην «Κίτρινη Γκαζόζα» στη Νέα Φιλαδέλφεια η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ παρουσίασε τη φανέλα για τη φετινή σεζόν.

Με τις ευχές να φέρει… γούρι, η ομάδα, το τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης έγινε η συγκέντρωση, μια μέρα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.





Εκ μέρους της διοίκησης το «παρών» έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Γιώργος Κατσαδήμας, ο οποίος τόνισε: «Είναι πολύ συγκινητική προσπάθεια αυτή που έχει γίνει στο τμήμα και σίγουρα μέσα από την στήριξη του κόσμου, θα καλυφθούν οι αδυναμίες μας. Από εκεί και πέρα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Παπαδημητρίου και τον κ. Κόντο όσον αφορά στο θέμα του γηπέδου, με το οποίο τελικά είχαμε θετική εξέλιξη».







Ο τεχνικός της ομάδας, Μανώλης Ρουμελιωτάκης, κράτησε χαμηλά τους τόνους και έστρεψε στην προσοχή στην πρεμιέρα, υπογραμμίζοντας: «Φέτος θα είμαστε πιο ήρεμοι και στόχος μας θα είναι να σώσουμε τη χρονιά. Είναι ευχάριστο το ότι βρέθηκε λύση με το κλειστό του Ιωνικού, έστω κι αν ήταν μόλις χθες και ελπίζω να αύριο να παρουσιαστούμε έτοιμοι με τον ΑΟ Θήρας. Ξεκινάμε με χαμηλά το κεφάλι για το καλύτερο αποτέλεσμα. Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Ακαδημίες για τη συνεργασία».



Εκπροσωπώντας τις παίκτριες της ομάδας μίλησε η αρχηγός, Δήμητρα Γιακουμή, η οποία τόνισε: «Ήταν πολύ δύσκολο το καλοκαίρι, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια καθημερινά και όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Φαίνεται πως τελικά είμαστε φτιαγμένες για τα... δύσκολα, ωστόσο πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.