Η όρεξη για σκληρή δουλειά, ώστε να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι της φετινής σεζόν ήταν εμφανείς στην επίσημη παρουσίαση του αντρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/8) σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Οι 13 απ’ τους 14 παίκτες έδωσαν το παρών, αλλά οι εκπρόσωποι της ερασιτεχνικής, Βαγγέλης Ασλανίδης, Γιώργος Κατσαδήμας και Γιώργος Μπέρκοβιτς, όπως και των χορηγών της ομάδας (Ξενοδοχείο Palace, Mediterraneo Hospital, Tempo)



Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσίασαν τον νέο προπονητή Χόρχε Ελγκέτα, τους οκτώ παίκτες που αποκτήθηκαν (Τσέντομιρ Ίλιτς, Ναπολέων Οικονόμου, Βαλεντίν Μπουρκόφσκι, Θανάσης Παπαδημητρίου, Νίκος Αλεξάκης, Γιάννης Γεωργιάδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Ίνοσλαβ Κρντς), τη φετινή φανέλα, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.



Ο Χόρχε Ελγκέτα δεν είπε μεγάλα λόγια για την έναρξη της νέας σεζόν, όμως σχολίασε: «Θέλουμε να πάμε την ΑΕΚ ψηλά και για αυτό θα δουλέψουμε σκληρά. Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένους στόχους. Θα πάμε βήμα-βήμα», αφού προηγουμένως ο γενικός αρχηγός του ΤΑΑ, Μάνος Μακρής τον καλωσόρισε και στη συνέχεια τόνισε: «ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησαν οι Γιώργος Κατσαδήμας, Βαγγέλης Ασλανίδης, Γιώργος Μπέρκοβιτς, επισημαίνοντας τους στόχους της ομάδας.



«Να είμαστε όλοι μια γροθιά. Να μην μας αποδιοργανώσουν τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν μέσα στη χρονιά και κυρίως οι εσωτερικοί εχθροί» είπε ο Γιώργος Κατσαδήμας, ενώ ο Γιώργος Μπέρκοβιτς τόνισε: «Ως διοίκηση θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων, όχι μόνο του βόλεϊ αλλά και των άλλων τμημάτων της ΑΕΚ». Από η μεριά του ο Βαγγέλης Ασλανίδης ανέφερε: «Το βόλεϊ είναι το αγαπησιάρικο κομμάτι της ΑΕΚ. Παραλάβαμε πολλές υποχρεώσεις. Προσπαθούμε σιγά-σιγά να κάνουμε κάθε τμήμα να πρωταγωνιστεί. Φέτος πιστεύω ότι με τον προπονητή, το υλικό, που διαθέτει η ομάδα και τη βοήθεια των χορηγών και των φιλάθλων, το βόλεϊ της ΑΕΚ θα μας κάνει υπερήφανους».



Στην παρουσίαση ήταν παρόντες οι 13 από τους 14 παίκτες του φετινού ρόστερ. Ήτοι οι Τσέντομιρ Ίλιτς, Κόνραντ Γκούζντα, Ναπολέων Οικονόμου, Πέτρος Πέτρογλου, Βαλεντίν Μπουρκόφσκι, Θανάσης Παπαδημητρίου , Νίκος Αλεξάκης, Γιάννης Μαντέκας, Σταύρος Κατσανεβάκης, Γιάννης Γεωργιάδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Ίνοσλαβ Κρντς, Χόρχε Παγιάν. Ο 14ος, ο Σέρβος Μπάλσο Ραντούνοβιτς θα ανακοινωθεί μόλις «περάσει» ο 4ος ξένος στο πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.