Δύο άτομα δέχτηκαν πυροβολισμούς και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια της παρέλασης των Νάγκετς στο Ντένβερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά στο πρώτο συμβάν, ένας άνδρας άνοιξε πυρ και τραυμάτισε δύο άλλους, περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, λίγα μέτρα μακριά από τη διαδρομή των πρωταθλητών στο κέντρο της πόλης, το οποίο είχε ήδη αρχίσει να αδειάζει από φιλάθλους καθώς οι εορτασμοί είχαν ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για περιστατικό που δεν σχετίζεται με την παρέλαση. Τα δύο θύματα διακομίστηκαν σε τοπικό νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Δεν έγινε κάποια σύλληψη, ωστόσο η αστυνομία κάνει έρευνες με βάση μια φωτογραφία ενός πιθανού υπόπτου στη σκηνή.

Παράλληλα, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά από πυροσβεστικό όχημα που μετέφερε κάποια μέλη των Νάγκετς, προς το τέλος της διαδρομής της παρέλασης της ομάδας, λίγο πριν τα μεσάνυχτα] (23:30). Το πόδι του βετεράνου αστυνομικού πατήθηκε από το όχημα καθώς αυτό έστριβε και ο ίδιος προσπαθούσε να προστατεύσει τον κόσμο που ήταν στον δρόμο. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματίας και υποβλήθηκε σε επέμβαση με τους γιατρούς να προσπαθούν να σώσουν το πόδι του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube