Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε την εντός έδρας νίκη 2-1 επί του Ατρομήτου, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας», Γιώργος Παράσχος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και με την εικόνα των παικτών του, ενώ στάθηκε και στο διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα του στα εντός έδρας σε σχέση με τα εκτός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στην κάμερα της Nova:

Για το αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Στο δεύτερο γύρο τρώμε γκολ από στημένες φάσεις. Τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα μου είχε αυτή η νίκη. Θα μας δώσει μια αυτοπεποίθηση για να παίξουμε πιο απελευθερωμένα, για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χωρίς κανένα άγχος».

Για την εικόνα του Απόλλωνα στα εντός και τα εκτός: «Για ψυχολογικούς λόγους. Πρέπει να ξεπεράσουμε το πρόβλημα που έχουμε εντός έδρας γιατί τους περισσότερους βαθμούς τους παίρνουμε εκτός».

Για την πειθαρχία της ομάδας του: «Πάντα επιδιώκω να έχω καλά αποδυτήρια. Υπάρχει ένας σεβασμός στο πρόσωπο μου από τα παιδιά. Για αυτό και βλέπεται μια πειθαρχία και έναν σεβασμό. Με ικανοποιεί που με προσέχουν όταν θα μιλήσω για το ποδόσφαιρο οι παίκτες μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube