Η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί το Σάββατο 03/08/2013 και αποκαλύπτει θέματα που θα συζητηθούν. Όλο το παρασκήνιο για την πολιτική, την οικονομία, τα media και τον αθλητισμό.

Με πέντε προσφορές!

1) Ο «Ανεπανάληπτος» …Τόλης Βοσκόπουλος. Ο σπουδαίος τραγουδιστής που από τη δεκαετία του ’70 μας χαρίζει μόνο υπέροχα, γνήσια λαϊκά τραγούδια. Ένα CD γεμάτο επιτυχίες που ξεπέρασαν κατά την εμφάνισή τους τις 300.000 πωλήσεις.

«Ανεπανάληπτος», «Αγωνία», «Οι αναμνήσεις», «Του χωρισμού η ώρα», «Αποκοιμήθηκα» και τόσα άλλα που έχουν μείνει στο χρόνο …έτσι όπως μόνο ο Τόλης Βοσκόπουλος ξέρει να ερμηνεύει.

2) Οι γνωστοί «Στρατάκηδες» από την Κρήτη! Ο Γιώργος, η Βούλα και ο Νίκος Στρατάκης, συναντιούνται στο ολοκληρωμένο album «7 του Μάρτη» για να τραγουδήσουν τα πιο όμορφα κρητικά τραγούδια! Μεταξύ άλλων η σούστα «Αγαπημένη τω πολλώ» και το «Ταβερναρού – Γκαγκάνης»

3) …Ανακωχή από τη Μαρία Καρλάκη. Η νεαρή τραγουδίστρια που έχει αγαπηθεί ήδη από το κοινό, αυτό το Σάββατο, το ολοκληρωμένο της album «Ένστικτο» με 2 νέα υπέροχα λαϊκά τραγούδια! Ανακωχή & Είμαι για μένα!

4) Θερινό σινεμά. Η κινηματογραφική συλλογή συνεχίζεται!!! 9 ταινίες για όλο το καλοκαίρι.
Οι καλύτερες ταινίες των Άντι Γκαρσία, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζέισον Στέιθαμ, Κιμ Μπάσιντζερ και άλλων κορυφαίων ηθοποιών, στην συλλογή θερινού σινεμά που θα σας κρατήσει παρέα όλο το καλοκαίρι. Αυτή την εβδομάδα, η τρίτη ταινία της συλλογής. «Γεννημένος να σκοτώνει» (Born to raise hell) με τον Στήβεν Σιγκάλ! Περίληψη ταινίας: Ένας πράκτορας της Interpol καλείται να ανακαλύψει εμπόρους όπλων και ναρκωτικών. Μετά την πρώτη αποτυχία της ομάδας του, θα κληθεί να συμμαχήσει ακόμη και με έναν από αυτούς που κυνηγούσε…

5) Αλλά και για τους μικρούς μας φίλους, τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, προσφέρουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την καλύτερη παρέα! «Back at the Barnyard». Για πρώτη φορά η σειρά κινουμένων σχεδίων “Τα Μυστικά της φάρμας” σε 10 dvd… Τί κάνουν τα ζώα όταν οι άνθρωποι δεν τα βλέπουν; Οι απίθανες περιπέτειες του Otis όταν ξαφνικά γίνεται αρχηγός της φάρμας! Αυτό το Σάββατο μη χάσετε το 4ο DVD!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Παράλογη εποχή. Λογικές απαντήσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube