Την αισιοδοξία που του δίνει η υπέρβαση που έκανε η Ελλάδα σε όσα ματς χρειάστηκε τόνισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μετά την ήττα από το Βέλγιο. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σχολίασε πως η ήττα από την Εσθονία συσπείρωσε την ομάδα και αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια.

«Υπάρχει απογοήτευση, γιατί χάσαμε τη δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι σήμερα είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα από ότι στο προηγούμενο ματς. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γκολ παραπάνω. Το Βέλγιο μέχρι το 85’ έκανε μιάμιση ευκαιρία και έβαλε δύο γκολ. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να νικήσουμε τα δύο επόμενα ματς», σχολίασε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε:

«Περιμένουμε το Βέλγιο να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι σήμερα ήταν δύσκολο το ματς. Σημασία έχει πως στα τρία καθοριστικά παιχνίδια που έπρεπε να κάνουμε την υπέρβαση την κάναμε. Το παιχνίδι με την Εσθονία έπρεπε να το κερδίσουμε, δυστυχώς τώρα εξαρτιόμαστε και από τους άλλους».

Για το δέσιμο που φαίνεται να υπάρχει στην ομάδα ανέφερε: «Ο πρώτος στόχος ήταν να γίνουμε ομάδα και γίναμε. Είδα στο προηγούμενο ματς, που ήταν πραγματικό στραβοπάτημα, ότι στενοχωρηθήκαμε όλοι και προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε. Κατορθώσαμε στο σημερινό ματς να παίξουμε καλύτερα, παρότι δεν νικήσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει τρία αποτελέσματα. Σήμερα πήραμε το χειρότερο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube