Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν υποχρεωμένος να νικήσει την Μπάγερν, θεωρεί πως όλοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα κόντρα σε μια ομάδα που έκανε την έκπληξη κόντρα στη Ρεάλ την περασμένη εβδομάδα, χαρακτήρισε το ΟΑΚΑ το πιο υπερσύγχρονο γήπεδο της Ευρώπης κι «αποθέωσε» τον κόσμο του «τριφυλλιού», θεωρεί δύσκολο να είναι έτοιμη η ομάδα αυτή την εποχή και ζήτησε συγκέντρωση για το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: «Έπρεπε να νικήσουμε θεωρώ στην έδρα μας, ελέγχαμε το ματς σε όλη τη διάρκεια και τα καταφέραμε. Ο κόουτς ήταν ευχαριστημένος στο ξεκίνημα, αρχίσαμε με 10-0 αν δεν κάνω λάθος. Κάθε προπονητής θα ήταν ευχαριστημένος. Όλοι βοήθησαν κι έδωσαν κάτι στην ομάδα, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά ήταν μια καλή νίκη απέναντι σε μια ομάδα που στην πρεμιέρα κέρδισε τη Ρεάλ.

Το γήπεδο είναι φοβερό, υπερσύγχρονο. Όλοι καταλαβαίνουν το πόσο όμορφο είναι, πόσο ωραίο έχει γίνει και πόσο ωραία είναι η ατμόσφαιρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τα καλύτερα έρχονται. Είναι το πιο ωραίο γήπεδο στην Ευρώπη και στην Euroleague. Είμαστε πολύ περήφανοι που παίζουμε εδώ. Το glass floor είναι ξένο για όλους μας μέχρι τώρα, αλλά κι εμείς κι ο κόσμος θα το συνηθίσουμε και θα το αγαπήσουμε.

Είναι, επίσης, παράλογο να είμαστε έτοιμοι αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ νωρίς. Προσπαθούμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε παιχνίδια αυτή τη στιγμή και, με τον χρόνο που θα έχουμε, να βρούμε τους αυτοματισμούς και τη χημεία που θέλουμε. Από εκεί και πέρα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά θα συγκεντρωθούμε αντίστοιχα στο ματς του Παρισιού όπου θα μας περιμένει μια πολύ επικίνδυνη ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube