Ο τεχνικός των Φαιάκων στάθηκε στις απουσίες που υπήρξαν στο κέντρο της άμυνας, θεωρεί πως οι παίκτες του άξιζαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα και τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν, αφήνοντας «αιχμές» για τους λόγους που έφεραν τον υποβιβασμό στη Football League. Έδωσε σύνθημα για το καλύτερο δυνατό στα δυο ματς που απομένουν, όπως και για γρήγορη επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά: «Σήμερα, κάναμε μία προσπάθεια, είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές απουσίες, ειδικά στο κέντρο της άμυνας. Μετά τα γεγονότα της Βέροιας, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το ματς. Μας αιφνιδίασε το γρήγορο γκολ, "ανεβάσαμε στροφές" και καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Όποιος έβαζε το δεύτερο γκολ, θα έπαιρνε και το ματς. Δεν το καταφέραμε εμείς, το κατάφερε ο αντίπαλος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους.

Είναι δύσκολο, όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση για πάρα πολλές αγωνιστικές, να προσπαθείς και να πολεμάς. Τα κατάφεραν, ως ένα σημείο, με τις δυνάμεις τους, όμως, δεν φτάνουν μόνο οι δυνάμεις, αφού υπήρχαν και κάποιοι άλλοι παράγοντες και είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών.

Συνεχίζουμε, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, πρέπει να δώσουμε το 100% και να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς στο τέλος, γιατί η Κέρκυρα είναι μία μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία και της αξίζει ανάλογη συνέχεια και επιτυχίες στο μέλλον, όπως και επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου για τον χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη. Συνεργάστηκα 18 μήνες μαζί του και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου και στους συγγενείς του».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube