Μόνο στον Ατρόμητο και στο πώς θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του έχει το μυαλό του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο επιθετικός της ομάδας του Ατρομήτου αναφερόμενος στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό (0-0) τόνισε πως στόχος τους ήταν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση στο δεύτερο παιχνίδι.

Ακόμη, ο Παπαδόπουλος επισήμανε πως η σταθερά καλή απόδοση του Ατρομήτου στο μέλλον θα επιβραβευτεί με την επίτευξη των στόχων τους.



Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα και μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχει έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι να κάνουν σε τέτοια παιχνίδια. Κόντρα στον Ολυμπιακό προσπαθήσαμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, καθώς στόχος μας ήταν να μην δεχτούμε γκολ στην πρώτη αναμέτρηση και να δούμε τι θα γίνει στο δεύτερο ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πίεζε ψηλά και συνεχόμενα, έτσι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, να σπάσουμε το ρυθμό και να κάνουμε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα και με την είσοδο του Καραμάνου ανεβήκαμε. Στο τέλος κρατήσαμε το μηδέν κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο και σε αυτή την έδρα».

Για τον Ατρόμητο: «Δεν λείπει κάτι από την ομάδα. Όταν είσαι συνεπής κάποια στιγμή θα δικαιωθείς. Η ομάδα βελτιώνεται κάθε χρόνο και φέτος όσο περνάει ο χρόνος είμαστε καλύτεροι. Όσο παλεύουμε για ένα γκολ ή ένα σουτ πιστεύω ότι στη συνέχεια θα τα καταφέρουμε».

Για τον ίδιο και την Εθνική: «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι θέλω να είμαι υγιής και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Ατρόμητο. Φέτος αν είμαι καλά μάλλον θα κάνω προσωπικό ρεκόρ συμμετοχών στην καριέρα μου».

Για τη μεταγραφή Μήτρογλου: «Ο Κώστας έχει δείξει ότι είναι ένας παίκτης Παγκόσμιας κλάσης. Τα όσα έχει καταφέρει αυτό το εξάμηνο είναι φανταστικά. Σίγουρα το αξίζει και θα πετύχει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube