Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ενόψει και της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, σημείωσε ότι η παρουσία του Μπάμπα Ράχμαν στο συγκεκριμένο ματς είναι απίθανη, τόσο εξαιτίας του κινδύνου υποτροπής όσο και για λόγους ανετοιμότητας. Μάλιστα ο ρεπόρτερ του σταθμού, τόνισε ότι δεν θα είναι απίθανο αν ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ μείνει ακόμα και εκτός αποστολής.

«Οι πιθανότητες μειώνονται για Μπάμπα Ράχμαν. Μόνο προθέρμανση Δευτέρα και Τρίτη. Ακόμη και αν σήμερα τα καταφέρει, νομίζω ότι ο Λουτσέσκου έχει αποφασίσει πως δεν πρέπει να τον χρησιμοποιήσει. Δεν υπάρχει μόνο κίνδυνος υποτροπής αλλά και θέμα ετοιμότητας. Υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο να μην είναι αποστολή.».

Επιπλέον, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε και στις σκέψεις του Λουτσέσκου αναφορικά με την ενδεκάδα, αλλά και στα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην Φρανκφούρτη.

«Ή Κεντζιόρα ή Βιεϊρίνια το ένα σενάριο για τα δεξιά. Το δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με τη συνοχή που θέλει στο παιχνίδι και αφορά την ανάλυση του αντιπάλου. Θα παίξει ρόλο ο Εκόνγκ. Αν τον θέλει για τη δύναμη ή αν δεν τον θέλει λόγω αστάθειας.

Παραμένει το χιόνι και δημιουργεί ένα όμορφο τοπίο. Αύριο εκτιμάται πολύ χιόνι. Αντί να ανοίξουν στις 18:00 θα ανοίξουν στις 19:00. Πάει πίσω το ραντεβού των φίλων του ΠΑΟΚ.».


Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.