Τα πλάνα για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού συνομιλώντας με τον Βάιο Τσούτσικα και τον Μιχάλη Τσόχο, μίλησε για τα «θέλω» του Ράζβαν Λουτσέσκου αναφορικά με τον σχεδιασμό, τονίζοντας ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει τον πρώτο λόγο σε αυτόν και ότι θα εισηγηθεί τη διατήρηση του κορμού, με την προσθήκη ορισμένων «πρωτοκλασάτων» ποδοσφαιριστών.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι δεδομένα ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει έναν σέντερ φορ, αλλά και ότι ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την πώληση του Τροστ-Εκόνγκ και έκλεισε με μια αναφορά στον Δημήτρη Πέλκα και τον Γιόζιπ Μίσιτς.

«Κοιτάει τις ανανεώσεις ο ΠΑΟΚ. Θέλει να διατηρήσει τον κορμό του και θα εισηγηθεί να μην έχει πολλές αλλαγές. Θα επενδύσει στη χημεία που έχει φτιάξει συν κάποιους νέους πρωτοκλασάτους. Δεν θέλει να γυρίσει στο 2019 ο ΠΑΟΚ. Σημαντικό το τι θα γίνει με Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια και κατά πόσο θα ανέβουν οι τιμές. Θέλει οπωσδήποτε ένα φορ.

Δεν συζητιέται ότι πρέπει να βρει έναν σέντερ φορ. Έχει βγει στην αγορά για πώληση του Εκόνγκ. Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάρει γρήγορες και σωστές αποφάσεις. Πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο "Πέλκας" για τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου θέλει παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και μπορεί να συνεννοηθεί»
.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.