Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ την επομένη της νίκης επί της Μπάνια Λούκα που έφερε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αρχικά αναφέρθηκε στην εικόνα του ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι ήταν βελτιωμένος, σοβαρός και δεν έδωσε δικαιώματα στην Μπάνια Λούκα γεγονός το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση. Επιπλέον στάθηκε στις επιλογές του Λουτσέσκου, λέγοντας ότι ο Ρουμένος αξιολόγησε το υλικό που έχει τη δεδομένη του και επέλεξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Σε ό,τι αφορά το επικείμενο ματς με τη Μάλμε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ανέφερε ότι η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή για Σουηδία, ενώ συμπλήρωσε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κληθεί να επιλέξει μέχρι απόψε το βράδυ (01/08) τις δυο αλλαγές που θα κάνει στην ευρωπαϊκή λίστα.

Τέλος για την περίπτωση του Σουαλιχό Μεϊτέ και τις «γέφυρες» επιστροφής που έριξε ο μάνατζερ του σημείωσε ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης αυτή την στιγμή είναι αρνητικός.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.