Για τις εξελίξεις με την περίπτωση του Σουαλιχό Μεϊτέ και την απόσυρση της πρότασης του ΠΑΟΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα και τον Μιχάλη Τσόχο, τόνισε ότι θα αποτελέσει έκπληξη αν υπάρξει αλλαγή στη στάση του «δικεφάλου» για τον Γάλλο χαφ, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι η συγκεκριμένη περίπτωση διαφέρει από αυτή του Μαντί Καμαρά, ως προς τις διαπραγματεύσεις.

Επιπλέον ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, υπογράμμισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει άλλες περιπτώσεις για το κέντρο, με τον Μίσιτς να βρίσκεται πάντα στο «κάδρο».

«Επιτυχημένος στον ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ, όμως δεν δέθηκε ποτέ όμως με την ομάδα. Αν του έδινε ο ΠΑΟΚ αυτά που ήθελε πιστεύω ότι δεν θα υπέγραφε. Γενικά το θέμα είναι πολύπλοκο. Έχουν όλοι δίκιο σε αυτή την περίπτωση. Και ο Μεϊτέ και ο Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ. Κανείς δεν ξέρει αν είναι οριστική η απόσυρση του ΠΑΟΚ για τον Γάλλο. Είναι διαφορετική η περίπτωση του Καμαρά. Κοιτάζει τις επόμενες λύσεις πλέον ο ΠΑΟΚ, δεν θέλει να χάσει περισσότερο χρόνο. Θα είναι έκπληξη αν αλλάξει κάτι με τον Μεϊτέ.».

Aκούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.