Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Θα ενδιαφερθεί για νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως οι Θυμιάνης, Λιάβας και Τσιφτσής. Έχουν γίνει βολιδοσκοπήσεις, γνωρίζει τι συμβαίνει και προφανώς κάποια βήματα ακόμα έχουν υλοποιηθεί», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Για τον Ζ. Ζίβκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει και για κάποια άλλη περίπτωση, είναι ανοιχτό. Δεν είναι από τις θέσεις που καίνε την ομάδα αυτή την στιγμή. Είπαμε ότι στη λίστα και ο Τσιφτσής, για αυτό το αφήνουμε».

Για τα υπόλοιπα μεταγραφικά σενάρια: «Δεν υπάρχει επιβεβαίωση για τον Ραμάλιο, αλλά είναι μια θέση που μάλλον ο ΠΑΟΚ θα ψαχτεί για να ενισχυθεί. Αυτή τη στιγμή έχει πέντε στόπερ, αλλά μάλλον ο Εκόνγκ θα πωληθεί. Δεν είναι μια τυχαία περίπτωση του Ραμάλιο, αλλά προς το παρόν δεν είναι η προτεραιότητα.

Έχει ενδιαφερθεί να μάθει τι ισχύει για Γιαννούλη και Πέλκα, ο Μορόν όμως είναι παίκτης του Άρη και δεν υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφής. Δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές του οι δύο προαναφερθέντες, αλλά ίσως ανοίξει κουβέντα ξανά το καλοκαίρι. Ο Πέλκας για παράδειγμα παίζει σε μια θέση που ο ΠΑΟΚ θα ψαχτεί, θέλει ενίσχυση μεσοεπιθετικά».


Για τον Γκαγκάτση: «Φαίνεται να πλησιάζει η ώρα για την υποψήφιότητά του. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται, ώστε αυτή την εβδομάδα ακόμα και την Κυριακή να επιβεβαιώσει τόσο ο ίδιος όσο και ο ΠΑΟΚ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.