Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι του Σαββάτου (21/09) με τον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό, τονίζοντας ότι είναι μια ευκαιρία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βάλει καινούργιους ποδοσφαιριστές, καθώς ακολουθεί και η πρεμιέρα στο Europa League με τη Γαλατάσαραϊ, την Τετάρτη (25/09).

«Το έχει πάρει απόφαση από πέρυσι να ζοριστεί να τους βάλει, ώστε να έχει αρκετούς ενεργούς παίκτες και για να είναι και ικανοποιημένα τα αποδυτήρια. Το σκέφτηκε πολύ πέρυσι, το μελέτησε, γιατί την έχει πατήσει στο παρελθόν με τραυματισμούς και κακή διαχείριση, το έκανε και του βγήκε, οπότε το ξεκινάει και φέτος άμεσα», είπε αρχικά ο ρεπόρτερ και πρόσθεσε ότι μεταξύ άλλων θα δούμε στο ματς Κόλεϊ, Γκόμες αριστερά, Σορετίρε, Μπακαγιόκο, ενώ σίγουρα εκτός θα είναι ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για την Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα, ο Τσορμπατζόγλου στάθηκε ιδιαίτερα στη χθεσινή (18/09) σύσκεψη για τα διάφορα θέματα της Τούμπας. Απασχολεί, όπως τόνισε, πολύ το θέμα των παιδικών εισιτηρίων. Είναι βασική «τρύπα» του συστήματος ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το μειωμένο εισιτήριο θα το χρησιμοποιήσει τελικά ανήλικος. Προβληματισμός, ωστόσο, υπάρχει και για το γεγονός ότι αν δεν έρθουν σε κάποιο ματς κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, η θέση τους μένει κενή, με επίπτωση στην εικόνα και τον παλμό του γηπέδου. «Το κλίμα την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. είχε 18.000 κόσμο) ήταν κάπως… θεατρικό! Δεν θύμιζε Τούμπα. Το έχουν εντοπίσει αυτό στον ΠΑΟΚ και καλά κάνουν και προβληματίζονται και προσπαθούν να βρουν λύση. Το μοναδικό sold out φέτος ήταν με την Μπριζ», υπογράμμισε.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.