Σε μια σπουδαία κίνηση προχωράει ο ΠΑΟΚ που «δένει» τον κορυφαίο του ποδοσφαιριστή και έναν εκ των ποιοτικότερων παικτών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου να τονίζει στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έφτασε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την τριετή ανανέωση του συμβολαίου του.

Κάπως έτσι, ο Ζίβκοβιτς αναμένεται αν ρίξει… άγκυρα στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίζει να φοράει τα ασπρόμαυρα ως το καλοκαίρι του 2027.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξαν διαπραγματεύσεις από το φινάλε της περασμένης σεζόν, ενώ υπήρξε κοινή επιθυμία για να συνεχίσουν παρέα. Τελικά, βρέθηκε η φόρμουλα της συμφωνίας και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα παραμείνει ποδοσφαιριστή του «δικέφαλου του βορρά».

O 27χρονος εξτρέμ είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν και αποχώρησε από την Μπενφίκα. Έκτοτε, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει γράψει 150 εμφανίσεις με 33 γκολ και 29 ασίστ, ενώ φέτος έχει κάνει εκρηκτική εκκίνηση, παίρνοντας τους Θεσσαλονικείς από το… χέρι.

Πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε 9 αναμετρήσει συνολικά σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Ζίβκοβιτς να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.