Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, Χόρχε Καρασκάλ, αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο! Σύμφωνα με tweet του Ιταλού δημοσιογράφου, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όχι μόνο δεν έχουν μείνει σε αυτές, αλλά έχουν προχωρήσει και σε μια μεγάλη πρόταση για την απόκτηση του 25χρονου.

Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» προσφέρουν 4,5 εκατ. ευρώ στη ρωσική ομάδα για το 50% των δικαιωμάτων του Καρασκάλ και στον ίδιο συμβόλαιο τριών ετών, με τους Θεσσαλονικείς να μην επιβεβαιώνουν, ούτε να διαψεύδουν κάτι μέχρι στιγμής.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026 με την ΤΣΣΚΑ και μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά και στις πτέρυγες της επίθεσης, θέσεις όπου η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να ενισχύσει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τη φετινή σεζόν ο Καρασκάλ μέτρησε έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 34 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατέκτησε με την ΤΣΣΚΑ το κύπελλο Ρωσίας.


«Καθυστέρηση στην άφιξη του Σαμάτα - Το βράδυ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη»


Μια αλλαγή πτήσης θα καθυστερήσει την άφιξη του Αλί Σαμάτα στη Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ.

Ο επιθετικός από την Τανζανία αναμενόταν λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη (15/07), όμως, μια αλλαγή πτήσης θα καθυστερήσει την άφιξή του και μέσω Κωνσταντινούπολης θα βρεθεί στις 20.10 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο 30χρονος που τα έχει βρει σε όλα με τους «ασπρόμαυρους» για 2+1 χρόνια, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η απόκτησή του, ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης του «δικέφαλου του Βορρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.