Xωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Μπάνια Λούκα για τα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής (21/7) την προπόνηση της στο γήπεδο της Τούμπας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει το απουσιολόγιο του άδειο και συνεπώς όλους τους παίκτες του διαθέσιμους για το πρώτο ματς.

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στο τακτικό κομμάτι, με τους παίκτες αρχικά να κάνουν μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια να παίζουν ένα παιχνίδι κατοχής και σε όλη την υπόλοιπη προπόνηση να εκτελούν ασκήσεις υπό τις συνεχείς οδηγίες του τεχνικού επιτελείου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Περίεργο παιχνίδι, από αυτά που λέμε ότι δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα και μόνο να χάσεις!»

Αθανασίου: «Να βάλει ένα τέλος στο σερί και τρεις βαθμούς στο σακούλι ο Παναθηναϊκός - Αυτή είναι η επικρατέστερη 11άδα»

Ολυμπιακός: Από τις 14:00 ανοιχτές οι θύρες στις Σέρρες, απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση του κόσμου

Παγκάκης: «Έχουν στενέψει τα περιθώρια για τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι καλό το timing για αντίδραση»

Τσανάκας: «Πρέπει να μπουν στην εξίσωση οι ''νέοι'' στον Ολυμπιακό, αφού ακολουθούν τα ντέρμπι και η Ευρώπη»

Κωνσταντινίδης: «Πάλι πάνω στον ΠΑΟΚ θ' αλλάξει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Όλοι αγαπάμε τον Τάισον»

Stoiximan Super League: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στο… κυνήγι της ΑΕΚ

Αμερικανικό «φλερτ» για Ρέτσο!

Παναιτωλικός-Athens Kallithea: Ο μεν για την οκτάδα, η δε για τη σωτηρία

ΠΑΟΚ-Λαμία: Ένα εύκολο έργο που κρύβει όμως… παγίδες

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.