Με όλα τα «όπλα» του στη φαρέτρα, πλην του Φελίπε Σοάρες, θα υποδεχτεί τη Χαρτς ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη στη ρεβάνς των πλέι οφ του Europa Conference League και με το υπέρ του 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση στο Εδιμβούργο.

Η τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» την Τετάρτη στην Τούμπα περιλάμβανε αρχικά κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Φελίπε Σοάρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στους Σκωτσέζους, αντίθετα κανονικά σε αυτή βρίσκονται οι Τόμας Μουργκ και Αλί Σαμάτα.

Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή 23 παικτών για την προσπάθεια εισόδου στους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτή την αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube