Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ έπειτα από το ρεπό που τους είχε δοθεί, με τη Νέα Μεσημβρία να είναι... άδεια λόγω των διεθνών που έχουν ταξιδέψει για να αγωνιστούν στα παιχνίδια του Nations League.

Ένας εξ' αυτών ήταν μέχρι πρότινος και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, με τον Κροάτη, όμως, να αισθάνεται ενοχλήσεις στην πλάτη, να αποχωρεί από την Εθνική του ομάδα και να επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα, για να εξεταστεί και από τους γιατρούς του Δικεφάλου.

Ταυτόχρονα με τον Κοτάρσκι ο ΠΑΟΚ έχει και άλλα ανοικτά ζητήματα, καθώς οι Μπάμπα και Ότο έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα, λόγω κάποιων ενοχλήσεων, ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα για αυτούς που προπονήθηκαν κανονικά ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν μερικές παρτίδες rondo και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στην επιθετική τακτική και τα τελειώματα. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.