Έχοντας οδηγό την καλή εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-0) και τον χαρακτήρα που έβγαλε κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, επιστρέφοντας από το 2-0, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στις 19:30 (Otesport3, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με σκοπό να αποκτήσει το πάνω χέρι για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Άλλωστε, τις δύο προηγούμενες φορές που αντιμετώπισε τους «ερυθρόλευκους» στο σπίτι του για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, πήρε τη νίκη, αλλά και την πρόκριση, καθώς τότε επρόκειτο για τη δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων, καθώς είχε προηγηθεί αυτή στο Καραϊσκάκη. Τη μια φορά για τα προημιτελικά (2011) και την άλλη για τα ημιτελικά (2014).

Ο Ιγκόρ Τούντορ θα στερηθεί και πάλι τις υπηρεσίες αρκετών ποδοσφαιριστών του. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι Ροντρίγκες, Γλύκος, Μπερμπάτοφ, Ζάιρο, Κωνσταντινίδης και Σκόνδρας και η ενδεκάδα που θα παρατάξει θα έχει χαμηλό όριο ηλικίας.

Λογικά θα δούμε από την αρχή τους Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, Χατζηϊσαία, Βίτορ, Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας. Κίτσιου, Λέοβατς θα πάρουν όλη την πλευρά, Χαρίσης και Τσίμιροτ θα είναι στα χαφ, με τον Πέλκα να έχει ελεύθερο ρόλο, Μυστακίδης και Μακ στην επίθεση. Στην αποστολή είναι και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος είχε σκοράρει και στα δύο ματς του 2014, αλλά εκτιμάται ότι δεν θα αγωνιστεί από την αρχή. Έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, οριακά πρόλαβε να… μπει στην 20άδα και εκτιμάται ότι δεν είναι σε θέση να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι.

Βροντερό θα είναι το «παρών», καθώς την Τρίτη έκαναν… φτερά 12.500 εισιτήρια και εκτιμάται ότι τα 6.500 περίπου που είχαν μείνει απούλητα μέχρι το απόγευμα της χθεσινής ημέρας, θα φύγουν μέχρι τη σέντρα.

Παράλληλα, ο κόσμος του «δικεφάλου Βορρά» εμψύχωσε τους παίκτες, πηγαίνοντας στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς, αλλά και στο «Μακεδονία Παλλάς» που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.