Την επιλογή του Τσάλοφ να αποχωρήσει από τη Ρωσία και το πρωτάθλημα της χώρας για να αγωνιστεί στη χώρα μας και τον ΠΑΟΚ σχολίασε ο Πάβελ Κόβαλ σε ρωσικό ΜΜΕ.

Ο πρώτος προπονητής του παίκτη του Δικεφάλου του Βορρά σχολιάζοντας τις μέχρι τώρα επιδόσεις του Τσάλοφ και το γεγονός ότι έχει σκοράρει μόλις ένα τέρμα έκανε λόγο -εμμέσως πλην σαφώς- για μία λανθασμένη επιλογή βάζοντας σε σύγκριση και τους συμπαίκτες που είχε ο Τσάλοφ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τώρα στην Ελλάδα.

«Ο Φέντια δεν έπρεπε να είχε φύγει από την Ρωσία. Μου φαίνεται ότι οι ρωσικές ομάδες είναι πιο δυνατές απ’ ότι οι ελληνικές και οι συμπαίκτες του διαφορετικοί. Πλέον δεν είναι ξεκάθαρο: είναι η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ένας βατήρας για να παίξει στην Ευρώπη;», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ή θα παραμείνει στάσιμος; Ο Μπαμπάγιεφ είπε ότι στον Φέντια πραγματικά αρέσει η ζωή εκεί (σ.σ. Ελλάδα). Η αλήθεια είναι ότι ο επιθετικός χρειάζεται το γκολ. Ίσως του αρέσει το ζεστό κλίμα εκεί. Είναι κρίμα να έχει πετύχει μόνο ένα γκολ και αυτό μάλιστα θα μπορούσε να είχε ακυρωθεί. Εχει άλλους συμπαίκτες, η ΤΣΣΚΑ είναι πιο δυνατή από τον ΠΑΟΚ. Ενα γκολ σε έντεκα ματς είναι πολύ λίγο», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.