Στο ρυθμό των υποχρεώσεών του για τα προκριματικά του Basketball Champions League κινείται ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» θα διεκδικήσει την παρουσία του στους ομίλους της διοργάνωσης, μέσω του τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Αττάλεια, εκεί όπου θα μεταβεί την Τετάρτη (18/09).

Ο Μάσιμο Κανσελιέρι, από την πλευρά του, αναχώρησε σήμερα νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη και θα είναι το απόγευμα στην Αττάλεια, για να παρακολουθήσει τον αγώνα Οραντέα (Ρουμανία)-Καλεντόνια Γκλαντιέτορς (Μ. Βρετανία), από όπου θα προκύψει και ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ, στον ημιτελικό της Πέμπτης (19/9).

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00, ενώ ακολουθεί στις 21:30 και στο ίδιο γήπεδο ο αγώνας Aliaga Petkim – Heroes Den Bosch, πιθανών αντιπάλων του «δικεφάλου του βορρά» στον τελικό του Σαββάτου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ, εφόσον προκριθεί στον τελικό του τουρνουά (21/9), θα βρει μπροστά του μία εκ των Σολέ (Γαλλία), Πετκίμ (Τουρκία) ή Ντεν Μπος (Ολλανδία). Αν, δε, εξασφαλίσει και την παρουσία του στη regular season του BCL, θα βρεθεί στο Group B μαζί με τη Μάλαγα, την Οστάνδη και την Τσέτσιν.

Όλοι οι αγώνες των προκριματικών του Basketball Champions League, στην Αττάλεια, θα πραγματοποιηθούν στο Gloria Sports Arena και θα μεταδοθούν απευθείας (Live Streaming) από το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube