Αργήσαμε αλλά το καταλάβαμε. Οτι δηλαδή, τα θαυμάσια ελληνικά προϊόντα πρέπει να αποτελούν τη βάση της διατροφής όσων επισκέπτονται τη χώρα μας, ακόμα και από το πρωϊνό τους. Τι έχουν να ζηλέψουν από τα ξένα αγαθά; Τίποτα και μάλιστα τα ξένα προϊόντα έχουν να ζηλέψουν από τα δικά μας σε γεύση και εντοπιότητα, λόγω των πολλών ειδών που έχουμε κατά τόπους.
Προστιθέμενη αξία στον ελληνικό τουρισμό, λοιπόν, προσδίδει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, μέσω της ανάπτυξης του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» αλλά και της ανάδειξης και προώθησης του στο εξωτερικό. Η ομογενοποίηση και θωράκιση της διαδικασίας ένταξης και παράλληλα η προϊοντική προστασία του ελληνικού πρωινού, αποτελούν για το Ξ.Ε.Ε. την επόμενη αναγκαία φάση εξέλιξης του .
Ήδη, τα ενταγμένα ξενοδοχεία στο πρόγραμμα...
Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr