Πανσερραϊκός και ΟΦΗ τίθενται αντιμέτωποι στις 16:00 (Novasports Prime & bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα του ματς οι προπονητές των δυο ομάδων, Χουάν Φεράντο και Τραϊανός Δέλλας, ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι ομάδες τους.

Για τον γηπεδούχο Πανσερραϊκό, ο Χουάν Φεράντο επιλέγει σχηματισμό 3-5-2. Ο Γκουγκεσασβίλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον και Χαντάκια στο κέντρο της άμυνας και τους Δεληγιαννίδη, Φαρές σε ρόλο δεξιού και αριστερού μπακ-χαφ αντίστοιχα. Στάικος, Λιάσος τα δυο χαφ, με τον Τέρζιτς και τον Τομάς πίσω από τον Μπετανκόρ.

Για τον ΟΦΗ ο Τραϊανός Δέλλας προτιμά σχηματισμό 4-2-3-1>. Ο Χριστογεώργος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτελούν οι Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσσάν, Λαμπρόπουλος. Καραχάλιος και Μπαΐνοβιτς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ο Μπάκιτς θα παίξει στον άξονα με τους Νους, Σενγκέλια, Σαλσίδο ν’ αποτελούν την τριάδα της επίθεσης.

Αναλυτικά

Πανσερραϊκός (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι-Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Χαντάκιας, Φαρές - Στάικος, Λιάσος, Τέρζιτς, Τόμας, Μπετανκόρ.

Στον πάγκο: Κατσίκας, Κουτσογούλας, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Ντέλετιτς, Γκίγκιτς, Χατζηστραβός, Ουαγκέ, Ζελέν

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Xριστογεώργος - Μαρινάκης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδης - Καραχάλιος, Μπαΐνοβιτς - Σενγκέλια, Μπάκιτς, Νους-Σαλσίδο

Στον πάγκο: Ναούμοφ, Ριέρα, Νέιρα, Φούντας, Γκονσάλες, Γιούνγκ, Σίλβα, Αποστολάκης, Αμπάντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ