Την προετοιμασία του για την αυριανή (19/10, 17:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί ο Πανσερραϊκός.

Μετά το τέλος της προπόνησης στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, ο προπονητής της ομάδας των Σερρών, Χουάν Φεράντο, ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές με τους οποίους και θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Στάικος λόγω τιμωρίας, όπως και ο Ουαγκέ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο στην τελευταία προπόνηση. Νοκ άουτ για το ματς με τον Βόλο τέθηκε και ο Καπτούμ, αφού πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στις προπονήσεις από τον τραυματισμό του και δεν είναι ακόμα στην κατάλληλη αγωνιστική ετοιμότητα.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Χαντάκιας, Φαρές, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Λιάσος, Περούτσι, Ζελέν, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Χατζηστραβός, Σαλαζάρ, Σοφιανος, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube