Την αποστολή του για το πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς, κόντρα στον Άρη (20:00, NovaSports Prime), έκανε γνωστή ο Πανσερραϊκός.

Η ομάδα των Σερρών θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή της τον Σαλίμ Φαρές, ενώ εκτός αποστολής έμειναν ο μακροχρόνια τραυματίας Μαρίνος, οι επίσης τραυματίες Σοφιανός και Χατζηστραβός, αλλά και οι Μαυρόπουλος, Βασιλάκος, Σαλβάνος, Σαπουντζής.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου:

«Με μία τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής οι κόκκινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Άρη και η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης . Για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024/25, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται στο γήπεδο του, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς τον Άρη αναζητώντας τους πρώτους του βαθμούς.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε 22 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Κουτσογούλας, Φαρές, Στάϊκος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Τομάς, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς, Παπαβασιλείου.

Εκτός αποστολής έμειναν ο μακροχρόνια τραυματίας Μαρίνος, οι επίσης τραυματίες Σοφιανός και Χατζηστραβός, αλλά και οι Μαυρόπουλος, Βασιλάκος, Σαλβάνος, Σαπουντζής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube