Το σχόλιό του για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο παραγωγός της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας τόνισε ότι «έχουμε δει τον Παναθηναϊκό να χάνει με διάφορους τρόπους βαθμούς φέτος και απόψε είδαμε ακόμη έναν. Ήταν καθολικά ανώτερος, ουσιαστικά δεν κινδύνεψε και παράλληλα είχε 5-6 ευκαιρίες για γκολ. Μπήκε καλά στο ματς, ήταν προσηλωμένος, προηγήθηκε με ένα πολύ ωραίο γκολ του Τετέ και είχε ως κορυφαίο τον Μπακασέτα. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε φάσεις, για να κάνει το 2-0, με κορυφαία εκείνη του Ιωαννίδη, και τελικά… δεν νίκησε! Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Και πρόσθεσε: «Για ακόμη ένα παιχνίδι με ομάδα της πρώτης τετράδας ο Παναθηναϊκός δεν νικάει, και, φυσικά, έτσι όπως είναι τα πράγματα υπάρχει πρόβλημα. Ναι μεν σήμερα ήταν ο καλύτερος Παναθηναϊκός, από κάθε άλλο παιχνίδι, αλλά η νίκη δεν ήρθε. Και μετά το 1-1 είχε τη φάση του Ιωαννίδη και το σουτ από τον Τζούριτσιτς, αλλά δεν πίεσε και χάλασε την εικόνα του. Κάτι πρέπει να αλλάξει, το θεωρώ δεδομένο. Το ρόστερ δεν αποδίδει σύμφωνα με την ποιότητά του».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιό του:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube