Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες, Παναθηναϊκός AKTOR και Μακάμπι αναμετρώνται σήμερα σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο κλειστό της Γλυφάδας.

Η αναμέτρηση, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αποτελεί πρόγευση για το «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπου το βράδυ του Σαββάτου (22:00) οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο «Καλλιμάρμαρο», μπροστά σε 35.000 θεατές.

Την ίδια μέρα, το Σάββατο στις 19:00, θα διεξαχθεί η άλλη αναμέτρηση του τουρνουά ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σήμερα θα παίξουν στη Γλυφάδα η Εφές με την Παρτίζαν.

Κανονικά διαθέσιμος θα είναι και ο Κέντρικ Ναν, που είχε προφυλαχθεί στο «Νεόφυτος Χανδριώτης» και δεν είχε αγωνιστεί στην ήττα της ομάδας του με 88-75 από τη Μακάμπι τη Δευτέρα στην Κύπρο.

Αυτά τα φιλικά θα είναι και τα τελευταία για τον Παναθηναϊκό, καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει το Σούπερ Καπ στη Ρόδο, με πρώτο ματς στις 28/9 απέναντι στον Άρη (Ολυμπιακός-Περιστέρι αναμετρώνται στον άλλο ημιτελικό).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube