Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε αρχικά στην ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια στάθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Λανς, αλλά και στο θέμα Πελίστρι.

Για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης: «Όταν μια ομάδα παρουσιάζει αυτή την εικόνα, θέλω πρώτα να στέκομαι στην εικόνα της ομάδας. Για τον Σιδηρόπουλο έχω πει χρόνια ότι δεν πρέπει να σφυρίζει άλλο, από εκεί και πέρα η εικόνα ήταν σοκαριστική. Η ομάδα παρουσιάστηκε ξεκούρδιστη σαν να έδινε το πρώτο φιλικό.

Για να είμαι δίκαιος και σωστός, ο Άγιαξ έχασε από την Μπρέντα και ο προπονητής του έιπε ότι αυτή την εποχή είναι αδύνατο να παίζουμε 3 ματς την εβδομάδα. Ο Φαριόλι έκανε 7 αλλαγές, ο Αλόνσο έκανε 9. Ηταν λάθος η προσέγγιση στη μεσαία γραμμή. Γενικά η ομάδα δεν είχε ενέργεια, ήταν προβλέψιμη και μπήκε αδιάβαστη. Ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Τετέ
».

Για τη Λανς: «Η ομάδα είναι αναγκασμένη να κοιτάξει μπροστά. Ο Αλόνσο είναι προβληματισμένος με την απόδοση και θα το αναλύσει στους παίκτες του για να μην ξανασυμβεί. Η προσοχή είναι στη Λανς, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο Παναθηναϊκός έχει την υποχρέωση απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο να περάσει και να συνεχίσει στην Ευρώπη».

Για τον Πελίστρι: «Υπάρχουν συνεχόμενα δημοσιεύματα για τον Πελίστρι που λένε ότι είναι κοντά σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τον Παναθηναϊκό υπάρχει η διάψευση από χθες, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την κατάληξη της υπόθεσης. Είναι μια υπόθεση με την οποία ασχολείται η ομάδα δύο μήνες. Παίζει μεγάλο ρόλο η γνωριμία του Αλόνσο με τον παίκτη, τον έχει πάρει πολλές φορές τηλέφωνο. Αν, τελικά, γίνει μια τέτοια, σπουδαία μεταγραφή, ένα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας θα πιστωθεί στον Αλόνσο. Στον Παναθηναϊκό λένε ότι δεν υπάρχει θέμα. Μένει να δούμε τι θα γίνει».

Επίσης, ο Νικολογιάννης εξέφρασε την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει οκτάρι έστω και τις τελευταίες ημέρες, αλλά και έναν επιθετικό.

Ακούστε το ρεπορτάζ αναλυτικά:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube