Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε αρχικά στην κλήρωση για τον 3ο προκριματικό του Europa League, όπου το «τριφύλλι» θα κληθεί, αν περάσει, φυσικά, την Μπότεφ, να παίξει με τον νικητή του Άγιαξ-Βοϊβοντίνα, άρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με τους Ολλανδούς. Όπως είπε, «ο Παναθηναϊκός πήρε το χειρότερο δυνατό ζευγάρι, αλλά σε πρώτη φάση πρέπει να αποκλείσει την Μπότεφ. Επίσης θεωρώ ότι ο Άγιαξ δεν θα περάσει εύκολα με τους Σέρβους, ενώ δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα, που πριν από μερικά χρόνια έπαιζε τρομερό ποδόσφαιρο και έκανε μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες. Βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Και φυσικά, αν ο Παναθηναϊκός παίξει, τελικά, με τον Άγιαξ, δεδομένα θα είναι και εκείνος σε καλύτερη κατάσταση σε όλα τα επίπεδα».

Από εκεί και πέρα υπογράμμισε ότι σήμερα (23/07) αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Πέμπτης (25/07), με την Μπότεφ, και πρόσθεσε ότι το «τριφύλλι» θα πάρει κανονικά εισιτήρια για τη ρεβάνς στη Βουλγαρία, περίπου 1000.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Φώτη Ιωαννίδη και στο μεγάλο ερώτημα για το πότε θα μπει σε ολόκληρο το πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ για τα μεταγραφικά σημείωσε ότι «αν γίνει κάτι άμεσα, αν, δηλαδή, προχωρήσει τώρα μέσα στην εβδομάδα κάποια περίπτωση ο Παναθηναϊκός για εξτρέμ, δεν φαίνεται να είναι ούτε ο Πελίστρι ούτε ο Ζότα».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»