Βαλίτσες για Αθήνα ετοιμάζει ο Λούκα Βιλντόσα! Ο Αργεντινός γκαρντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Ερυθρό Αστέρα, μετά τον χαμένο τίτλο της Αδριατικής Λίγκας από την Παρτίζαν, και πλέον είναι θέμα χρόνου να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού! Η συμφωνία του 27χρονου με το «τριφύλλι» είναι δεδομένη εδώ και καιρό. Απλά αμφότερες οι πλευρές περίμεναν την ολοκλήρωση της χρονιάς στην ABA Liga, κάτι, φυσικά, που συνέβη απόψε.

Ο παίκτης αναμένεται άμεσα να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχει να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό, πιθανότατα για τα επόμενα δύο χρόνια. Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός γκαρντ έχει μεν συμβόλαιο έως το 2024 με τον Ερυθρό Αστέρα, σε αυτό, ωστόσο, προβλέπεται ένα πολύ προσιτό buy out της τάξης των 150.000 ευρώ. Ο πρώην γκαρντ της Μπασκόνια και των Μπακς φέτος είχε 12,7 πόντους, 3,6 ασίστ, 2,2 ριμπάουντ και 1,5 κλεψίματα κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Νωρίτερα, θυμίζουμε, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, στο περιθώριο της μεγάλης συνέντευξής του στο «BeINsports», επιβεβαίωσε ότι ήθελε να φέρει μαζί του στην Αθήνα Ροντρίγκ Μπομπουά και Ελάιτζα Μπράιαντ, ωστόσο η Εφές τούς έδωσε τα συμβόλαια, που ζήτησαν αμφότεροι και σημείωσε, ουσιαστικά, ότι δεν ήθελε να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού με την πρώην, πλέον, ομάδα του! Θυμίζουμε, και οι δύο ανανέωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους με την πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι μας ενδιέφεραν οι Ροντρίγκ Μπομπουά και Ελάιτζα Μπράιαντ. Ωστόσο, αφού πήρνα το συμβόλαιο, που ήθελαν στην Αναντολού Εφές, δεν ήθελα να τους βάψω τα μάτια με χρήματα και να τους φέρω στον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ωστόσο, ο Αταμάν, μιλώντας για τα μεταγραφικά και την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, έριξε… βόμβες, καθώς είπε: «Είμαστε σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα της Ευρωλίγκας, πάμε να πάρουμε τουλάχιστον 2-3 αστέρες»! Μέσα σε αυτούς τους 2-3, λοιπόν, φαίνεται πως εντάσσεται και ο Λούκα Βιλντόσα.

Ο Παναθηναϊκός, εξάλλου, το πρωί της Πέμπτης (22/06) ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ έχει κλείσει και τον Δημήτρη Μωραΐτη.


Πετρίδης: «Έχει κερδίσει τους ανθρώπους της ομάδας ο Αταμάν - Θα ανέβει αρκετά το μπάτζετ»


Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Newsroom» ο Γιώργος Πετρίδης.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη συνέντευξη, που παραχώρησε στο «BeINsports» ο Εργκίν Αταμάν, σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο νέος προπονητής των «πρασίνων», τόσο για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, όσο και για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο Αταμάν έχει κερδίσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού από τις πρώτες τους συναντήσεις, με την ισχυρή του προσωπικότητα. Επιπλέον, σημείωσε ότι ο Τούρκος τεχνικός μπορεί να αλλάξει το κλίμα, που υπάρχει στην ομάδα μετά την κακή φετινή σεζόν, ενώ τέλος μίλησε για τους Μωραΐτη και Βιλντόσα, οι οποίοι αναμένεται να είναι οι επόμενες προσθήκες του «τριφυλλιού».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Κέβιν Πάντερ, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα απαντήσει στην πρόταση, που έχει, μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Παρτίζαν, ενώ πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να κάνει σημαντικές επενδύσεις στις θέσεις «1» και «5», περιμένοντας και το τι θα γίνει με τον Παπαγιάννη.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube