Το πρώτο φετινό ντέρμπι «αιωνίων» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στις 20:30 στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης, που είναι πλέον απόλυτα οριακού χαρακτήρα για τους «πράσινους». Η σεζόν δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες για τον Αλόνσο και τους παίκτες του.

Διεκδικείς 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!

Η πίεση είναι μεγάλη, τα αποτελέσματα δεν βοηθούν, ούτε και η εικόνα της ομάδας στο χορτάρι. Αυτό συνέβη και στην ήττα 2-0 από την ΑΕΚ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο ουσιαστικά του ντέρμπι να μπει σε διαδικασία διεκδίκησης βαθμών. Στην πρεμιέρα της League Phase του Conference League, οι «πράσινοι» έμειναν στο 1-1 εκτός έδρας με τη Μπόρατς και άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της πρόκρισης.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με Bet Builder Boost: Πριμ* 50% στα κέρδη σου!

Ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ ζόρικο δεκαπενθήμερο, μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό και τις «κολλητές» ήττες από Άρη και Λυών, με εμφανίσεις προβληματικές. Όλα δείχνουν ωστόσο πως άφησε πίσω του αυτό το διάστημα, αρχικά με το 2-0 επί του Ατρομήτου και πολύ περισσότερο με τον ευρωπαϊκό θρίαμβο στο 3-0 επί της Μπράγκα.

Με τον Μουζακίτη μάλιστα να αλλάζει τον ρυθμό της μεσαίας γραμμής και τον Ελ Κααμπί να παίρνει μπρος για τα καλά στο σκοράρισμα. Στο -1 από την κορυφή της Stoiximan Super League και με ανανεωμένες πλέον τις πιθανότητες πρόκρισης από τη League Phase του Europa League, ο Ολυμπιακός μοιάζει να βρίσκει πατήματα και ψυχολογία για τη ζόρικη συνέχεια της σεζόν.

Στο 2.25 να κατακτήσει τη Stoiximan Super League ο Ολυμπιακός στο 6.00 ο Παναθηναϊκός

Το μομέντουμ αυτή την εποχή δείχνει να ευνοεί τον Ολυμπιακό, ωστόσο πολλές φορές στο παρελθόν έχει αποδειχθεί πως η κατάσταση των δύο ομάδων δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο στα μεταξύ τους ντέρμπι. Για τον Παναθηναϊκό το 90λεπτο είναι εξόχως κομβικό για τη συνέχεια.

Απόλυτα ισορροπημένες οι αποδόσεις, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να κυριαρχήσει η σκοπιμότητα. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Τετέ 1+ προσπάθειες στην εστία & Ελ Κααμπί 3+ προσπάθειες για γκολ σε απόδοση 4.10 στη Stoiximan.

Την ίδια ώρα στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Σκληορτράχηλη η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που ακόμη ωστόσο δεν έχει πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα. Φτάνει στο ματς από τρεις σερί ισοπαλίες, κόντρα σε Πανσερραϊκό (2-2), ΟΦΗ (1-1) και Αστέρα Τρίπολης (1-1).

Στόχος προφανώς είναι η παραμονή στην κατηγορία και θα χρειαστεί να κάνει μια υπέρβαση για να τον πετύχει. Είναι πάντως συμπαγές σύνολο, αντιμετωπίζοντας όμως ένα χάντικαπ ποιότητας σε σχέση με τους περισσότερους αντιπάλους του.

Στο 40.00 να βγει πρώτος σκόρερ στην Κανονική Περίοδο ο Τισουντάλι

Σε μια δίνη κακών αποτελεσμάτων έχει πέσει ο ΠΑΟΚ. Αυτή από την Γαλατάσαράι ήρθε φυσιολογικά και μέσα στα πλαίσια του αποδεκτού, ελέω της ποιότητας που χαρακτηρίζει τους

Τούρκους. Το 0-1 από τον Άρη όμως έφερε πλήγμα και στην ψυχολογία, εκτός από βαθμολογικό που γκρέμισε τον «δικέφαλο» από την κορυφή της Stoiximan Super League.

Ανησυχητικό πολύ το δείγμα απέναντι στη Στεάουα, με δεύτερη σερί ήττα στην Τούμπα και το ίδιο σκορ (0-1), με τους Ρουμάνους να παίζουν μάλιστα με παίκτη λιγότερο από το 56'. Άοσμος, δίχως ενέργεια και ιδέες ο ΠΑΟΚ, δεν βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει έστω το ματς και η κατάσταση στο Europa League αρχίζει να ζορίζει.

Χωρίς άγχος ο Λεβαδειακός, απεγνωσμένα αντίδραση ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Να σκοράρει ο Τισουντάλι & ΠΑΟΚ Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 7.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχυ?ουν Ο?ροι & Πρου?ποθε?σεις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan Super League: Με κάρτες και Πιερό στο Αγρίνιο, λίγα γκολ το ματς στο Βικελίδης

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένη στον Βεζένκοφ

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για το 3/3 με Bet Builder και Super Ενισχυμένες αποδόσεις

Champions League: Πολλά γκολ στο Άστον Βίλα - Μπάγερν, τη δουλειά της η Λίβερπουλ κόντρα στην Μπολόνια

Champions League: Με 5.50 στο Άρσεναλ - Παρί Σεν Ζερμέν και 4.70 στο Λεβερκούζεν - Μίλαν

Η Stoiximan Υπερήφανη για τον Πρεσβευτή των «Μικρών Ηρώων», Φώτη Ζησιμόπουλο, 4η συνεχόμενη φορά νικητή του Σπάρταθλον

Τα 50.000€ σε μετρητά κερδίζονται για πρώτη φορά από έναν σούπερ τυχερό στο Master της Stoiximan!

Stoiximan Super League: Αθηναϊκό ντέρμπι με Stoiximan Master και ΠΑΟΚ-Άρης με κόκκινη κάρτα, γκολ και 7.40 απόδοση!

To σποτ της Stoiximan συγκινεί εκατομμύρια «ερυθρόλευκες» καρδιές. Και όχι μόνο!

Europa League: Με Super Eνισχυμένη σε Ελ Κααμπί και καλό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λιόν