Ο Κώστας Νικολακόπουλος, μετά το φινάλε του ντέρμπι των αιωνίων στη Λεωφόρο, χαρακτήρισε τραγικό τον Ολυμπιακό του πρώτου ημιχρόνου και τυχερό που πήγε στα αποδυτήρια με 0-1 και όχι με δεύτερο γκολ.

Σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός άλλαξε θεαματικά εικόνα όταν ο Μεντιλίμπαρ διόρθωσε τα λάθη του, όπως προς τιμήν του παραδέχτηκε, αρχικά βγάζοντας το «φάντασμα» Καρβάλιο και στη συνέχεια και τους Φορτούνη, Όρτα. Τότε ήταν που βρήκε ο παικταράς Ποντένσε συμπαραστάτη στην επίθεση του Ολυμπιακού τον Γιόβετιτς και μπόρεσε ο Πορτογάλος με τη βοήθεια του Μαυροβούνιου να πάει τους ερυθρόλευκους από την κόλαση του 0-2 στον παράδεισο του 2-2 και το ευρωπαϊκό εισιτήριο που άξιζαν οι Πειραιώτες στο τέλος της ημέρας.

Τόνισε δε, ότι ο Ολυμπιακός για 2η χρονιά έβγαλε πρωταθλητή, πέρυσι την ΑΕΚ και φέτος τον ΠΑΟΚ, με τις νίκες του στο Καραϊσκάκη επί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αντίστοιχα. Λέγοντας πως αυτό που πρέπει να κάνει του χρόνου είναι να βγάλει τον εαυτό του πρωταθλητή γιατί δύο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά για τον Ολυμπιακό, για τον οποίο τώρα προέχει να κάνει την καλύτερη προετοιμασία αυτό το 10ήμερο και να παρουσιαστεί όπως πρέπει κόντρα στη Φιορεντίνα και να πάρει όπως πρέπει το Confrence League γιατί έχει φτύσει αίμα σε 18 παιχνίδια στην Ευρώπη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube