Το «χτίσιμο» του Παναθηναϊκού AKTOR στη Σλοβενία συνεχίστηκε και την Πέμπτη .

Τα νεότερα έχουν να κάνουν με τρεις παίκτες. Ο Κώστας Σλούκας ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε ατομικό και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο οποίος αποτελεί και επισήμως παίκτη του «τριφυλλιού» από την περασμένη Παρασκευή προπονήθηκε πιο χαλαρά.

Παράλληλα, ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ για το φιλικό στη μνήμη του σπουδαίου Ντράζεν Πέτροβιτς, θα ενσωματωθεί την Παρασκευή στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Την προπόνηση έκαναν ο Χρήστος Σερέλης και οι υπόλοιποι αμεσοι συνεργάτες του Τούρκου τεχνικού, καθώς ο τελευταίος παρευρίσκεται στο σπουδαίο φιλικό στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς που λαμβάνει χώρα στο Ζάγκρεμπ. Εκεί ο Παναθηναϊκός έχει τετραμελή εκπροσώπηση καθώς εκτός του Εργκίν Αταμάν στο Ζάγκρεμπ μετέβησαν ο technical director, Σάνι Μπετσίροβιτς και ο Basketball and Communication Director της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός, πέραν του Ματίας Λεσόρ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης αντιμετωπίζει την Παρασκευή σε φιλικό (19:00) την Τσεντεβίτα Ολίμπια και μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τηλεοπτική στέγη η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Γίνονται προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση, έστω και την τελευταία στιγμή, για να μεταδοθεί από κάποιο κανάλι το ματς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube