Σπουδαία στιγμή για τον Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος επιστρέφει στην εθνική ομάδα της Ρωσίας. Ο 34χρονος κίπερ εξαργυρώνει την πολύ καλή σεζόν που κάνει με τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στην αποστολή της Ρωσίας για τα φιλικά παιχνίδια με Σερβία και Παραγουάη μέσα στον Μάρτιο.

Μάλιστα, ο Λοντίγκιν καλείται να εκπροσωπήσει τη Ρωσία για πρώτη φορά μετά το 2016, ενώ μέχρι τότε είχε γράψει 11 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος.



Για την κλήση του έμπειρου γκολκίπερ μίλησε και ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Βιτάλι Καφάνοφ: «Μετά από μια μεγάλη διακοπή από την περσινή πτώση, ο Γιούρι ανέκτησε τη θέση του στην βασική ομάδα του ελληνικού Παναθηναϊκού, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο έδωσε άλλο ένα δυνατό ματς στο νικηφόρο ντέρμπι για τον σύλλογο του κόντρα στον Ολυμπιακό. Επιπλέον, σε αντίθεση με τους άλλους τρεις τερματοφύλακες που καλέσαμε στην ομάδα, δεν έχουμε δουλέψει ακόμα με τον Λοντίγκιν την εθνική ομάδα και θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα στην προπονητική διαδικασία».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«O Παναθηναϊκός και δύο ακόμη ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ζίγεκ»

Χάρη στα πιτσιρίκια του ο Ολυμπιακός έγινε η ακριβότερη ομάδα στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Transfermarkt

Άρης: Μέσα ο Σιφουέντες, ανεβαίνει ο Κουάισον, «πονοκέφαλος» για Μορόν και Μάγιο

Ελ Κααμπί: «Άξιζα να είμαι ανάμεσα στους 10 καλύτερους Αφρικανούς παίκτες της περασμένης σεζόν»

Λαμία κατά Νούνιες: «Αχάριστος, παράτησε την ομάδα πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι»

Νικολακόπουλος: «Ο τρόπος παιχνιδιού του Μεντιλίμπαρ γίνεται πιο όμορφος με πιο ποιοτικούς παίκτες»

Σούπερ Λίγκα: Πρόστιμα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο

Ηλιόπουλος: «Ο Ματίας βάζει προσπάθεια, πάθος και ψυχή για να γίνει η ΑΕΚ καλύτερη σε όλους τους τομείς»

Σούπερ Λίγκα: Οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Σταματέλος: «Θα έχουμε μεταγραφική ενίσχυση και δεν ξέρω ποιοι παίκτες θα έχουν και άλλες ευκαιρίες από τον Μεντιλίμπαρ»